Over ons


 

De organisatie
Sinds 2004 fabriceert Ravensberger Matrassen in Espelkamp (Duitsland) matrassen en lattenbodems. Espelkamp ligt ongeveer 130 kilometer over de Nederlandse grens ter hoogte van Enschede. Sinds juni 2012 zijn wij naar Nederland en België uitgebreid en is onze Nederlandstalige website online. Door onze matrassen zelf te fabriceren en direct via het internet te verkopen zijn wij in staat een ongeëvenaarde prijs / kwaliteit verhouding te bieden.

Ons doel
Ons doel is uw gezonde en ontspannen slaap. Dit kunnen wij garanderen door u 30 dagen proefslapen aan te bieden en uitsluitend te werken met medisch gekwalificeerde materialen. Door te werken met de beste materialen zijn wij in staat 10 jaar garantie aan te bieden. Door deze uitstekende voorwaarden ontstaat voor u absolute zekerheid en voor ons ook het belang om u volledig, eerlijk en onbaatzuchtig te adviseren. Dit kunnen wij, omdat wij niet gebonden zijn aan één type materiaal, maar drie van de vijf matrastypen aanbieden. Aan de hand van een set vragen kunnen wij bepalen welk type matras voor u het best geschikt is, waarmee de juiste uitlijning van de wervelkolom en het voorkomen van bloedsomloopstoornissen wordt gewaarborgd, oftewel een gezonde en ontspannen slaap. Bezoek voor vrijblijvend persoonlijk advies onze adviespagina

Informatie over HR koudschuim, traagschuim en latex
Wij maken gebruik van medisch gekwalificeerde materialen. De kwaliteit van een matras kunt u opmaken uit de specificaties van het materiaal. Omdat wij overtuigd zijn van onze productkwaliteit willen wij u graag uitleggen welke eigenschappen bij HR koudschuim, traagschuim en latex matrassen belangrijk zijn, zodat u volledig geïnformeerd bent en vervolgens een weloverwogen keuze kunt maken. Klik voor onze informatiepagina's hier.

Certificaten 
Continue kwaliteitscontroles tijdens het productieproces waarborgen een hoog kwaliteitsniveau. Onze TüV ISO 9001, CertiPur, öko-Tex, LGA, FKT, Euro-Latex en Möbelprüfinstitut Nürnberg certificaten onderbouwen dit. Wij proberen onze matrassen en lattenbodems continu te verbeteren door ze te onderwerpen aan strenge testen. Aan de hand van de uitkomsten en de wensen van onze klanten hebben wij onze matrassen en lattenbodems kunnen ontwikkelen tot een hoogwaardig niveau waar we trots op zijn.

We staan altijd open voor vragen, opmerkingen en suggesties om onze producten en service nog verder te verbeteren. 

'Ons doel is uw gezonde en ontspannen slaap.'

ravensberger-matrassen-logo-gray

Advies en serviceteam van RAVENSBERGER Matratzen GmbH.

Hoofdkantoor RAVENSBERGER Matratzen GmbH in Espelkamp.