Consumentenbond – mooie testresultaten

Ons Struktura-MED 60 HR koudschuim matras in de hardheid H 3 is door de Nederlandse Consumentenbond getest. Onder de schuim matrassen heeft het samen met twee andere merken (waaronder Tempur) het hoogste cijfer. Bekijk alle testresultaten op de website van de Consumentenbond of in de Consumentengids januari 01/2015.

De beoordeling onderschrijft het belang van een hoog soortelijk gewicht. Dit staat voor het aantal kilogram materiaal wat per kubieke meter (kg/m3) in het matras is verwerkt. Hoe hoger het soortelijk gewicht des te beter is de puntelasticiteit, veerkracht en duurzaamheid. In de Struktura-MED® 60 HR koudschuim werken wij met een SG van 60. Daarnaast is de kern horizontaal en verticaal ingesneden, waardoor er veel verschil tussen de zones is. Het matras heeft een uitzonderlijk goede prijs / kwaliteit verhouding.

* verplichte velden

  • Super matras !!!

    Wij hebben deze matras nu meer dan een jaar en we zijn hier enorm tevreden van. De ondersteuning is optimaal. De nachten op deze matras zijn gewoon zalig!!! Bedankt Ravensberger voor de goede nachtrust!!!

Passende Artikel
HR koudschuim SG 60
Struktura®-MED 60
Premium 7-zone HR koudschuim matras
vanaf € 389
  • Totale dikte 19 cm (kern 16 cm)
  • Hardheid H 2 - H 4 (SG 60)
  • RAVOflex® HR koudschuim
  • 3D (blokjes) 7-zone kern