Nieuwe website Ravensberger Matrassen gelanceerd

Ravensberger Matratzen GmbH heeft de nieuwe Nederlandstalige webshop om klanten in de Benelux te bedienen gelanceerd onder http://www.ravensberger-matrassen.nl/.

De producent van matrassen en lattenbodems is sinds 2004 in Duitsland actief en inmiddels online één van de grotere spelers. De gehele organisatie van Ravensberger Matrassen is er op ingericht klanten een optimale prijs / kwaliteit verhouding te bieden. Tim, manager Benelux, zegt daarover: "Wij steken ons geld voornamelijk in productkwaliteit, productontwikkeling en certificering. Omdat wij weten wat voor een kwaliteit wij leveren kunnen wij met voorwaarden als 30 dagen proefslapen en 10 jaar garantie werken. Langzaam maar zeker worden de klanten zich hier van bewust en komt men, bijvoorbeeld door (online) mond-tot-mond reclame, bij ons terecht.

De mobielvriendelijke webshop moet het klanten makkelijker maken zich te oriënteren. Het moderne design, eenvoudige bestelproces en de bedienbaarheid ondersteunen dit. Verantwoordelijk hiervoor is Emanuel Kleinebekel. "Wij doen er alles aan klanten goed te informeren en alle specificaties van onze HR koudschuim, traagschuim en latex matrassen te tonen, zodat de klanten een juiste vergelijking kunnen maken. Door de hoeveelheid en veelal tegenstrijdige informatie op het internet wordt het klanten moeilijk gemaakt een juiste vergelijking te trekken. Dit is naar mijn idee de reden dat het prijsniveau in deze markt buitenproportioneel hoog ligt. Dit proberen wij te doorbreken.“, aldus Emanuel Kleinebekel.

De medewerkers van Ravensberger Matrassen zijn telefonisch, per e-mail en via de chat te bereiken. Daarnaast wordt op de website overal gelinkt naar een pagina met een open vragenlijst, waardoor klanten de mogelijkheid hebben een persoonlijk advies te verkrijgen. Tim: "In principe is het heel eenvoudig. De wervelkolom moet juist worden uitgelijnd en de druk op het lichaam moet laag blijven. Hier wordt aan voldaan, mits er gewerkt wordt met veel materiaal (hoog soortelijk gewicht) en de juiste hardheid. Eigenlijk kan ieder materiaal hieraan voldoen, maar hangt het van de situatie af welk materiaal in uw situatie het beste van toepassing is.

Op de vraag waarom tegenwoordig zoveel mensen met slaapproblemen kampen antwoorde Tim zegt dat: "Als we naar het fysieke aspect kijken zien we in praktijk dat mensen vaak slecht slapen door een kwalitatief slecht materiaal (laag soortelijk gewicht), of een te hard of juist een te zacht matras. Als de wervelkolom niet juist wordt uitgelijnd kunnen de tussenwervelschijven zich niet opladen voor de volgende dag. Juist doordat wij verschillende materialen aanbieden, altijd werken met veel materiaal (hoog soortelijk gewicht) en verschillende hardheden hebben kunnen klanten, met als zekerheid het 30 dagen proefslapen, bij ons slagen.“

Het doel van Ravensberger Matrassen is gezond en ontspannen slapen. Met de 'Made in Germany' productkwaliteit, uitstekende prijzen en product- en marktkennis heeft Ravensberger Matrassen de hiervoor benodigde voorwaarden in huis.

* verplichte velden