Opening Nederlandse RAVENSBERGER® showroom

Sinds 2004 produceren wij matrassen en lattenbodems in Duitsland. In Duitsland hebben wij inmiddels zes showrooms, onder andere in Berlijn, Hamburg, Essen en Frankfurt.

De Nederlandse website is nu zo'n vier jaar online. Het is dus hoog tijd de eerste Nederlandse showroom te openen. Na gedegen onderzoek hebben wij besloten ons te vestigen op de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. Centraal gelegen tussen de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht is deze locatie voor een groot deel van onze klanten eenvoudig te bereiken. Wij hopen op termijn ook een showroom aan de andere kant van het land en in België te openen, zodat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.

Alle matrassen en lattenbodems zullen uit te proberen zijn in de 250 vierkante meter grote showroom. Daarnaast zullen wij een mooie collectie massief houten bedden tentoonstellen, welk vooralsnog alleen in de showroom te bestellen zijn.

De exacte openingsdatum is nog niet bekend. Eind januari zullen wij op onze website en op Facebook de openingsdatum aankondigen.

 

* verplichte velden

  • Winkel

    Fijn dat er nu ook showroomsale komt. Ik kom snel kijken en een keuze maken.
    N