Verhuizing magazijn Bad Oeynhausen naar Lemgo

In augustus verhuizen wij ons magazijn van Bad Oeynhausen naar Lemgo. De afgelopen jaren hebben wij door ruimtegebrek bepaalde zaken moeten uitbesteden. Door deze stap krijgen wij 5000m2 (!) extra opslagruimte, waardoor wij alle zaken weer in eigen beheer kunnen uitvoeren en meer logistieke flexibiliteit hebben.

De overstap naar Lemgo gaat in stappen. De verschillende toeleveranciers zullen stap voor stap in Lemgo gaan aanleveren, waardoor we in de maanden augustus en september vanuit twee magazijnen zullen versturen.

Wij verwachten dat her en der overlap zal ontstaan, waardoor de levertijden op sommige momenten bij bepaalde producten/varianten kunnen oplopen. Om deze reden communiceren wij op de productpagina's (zie printscreen) momenteel een langere levertijd. We houden een brede marge aan, omdat we vooraf moeilijk kunnen inschatten wat de exacte levertijd zal zijn.

Wij hopen dat de logistiek eind dit jaar weer als een geoliede machine verloopt, we alle producten zoals voorheen weer standaard op voorraad hebben en toe kunnen werken naar een levertijd van een week.

Daarnaast zorgt deze stap voor de mogelijkheid ons assortiment uit te breiden. We hopen dat we meer modellen in 210 en 220 centimeter lengte kunnen gaan toevoegen aan het assortiment. Verder zullen we een 100% natuurlatex matras voor kinderen/jongeren uitbrengen en een volledige natuurlijke tijk van biologisch katoen en Tencel. Het belangrijkste doel raken we daarbij uiteraard niet uit het oog, namelijk het aanbieden van een optimale prijs / kwaliteit verhouding.

* verplichte velden