Betaling en afwikkelingen

Betaling

Onze weergegeven prijzen zijn altijd de totaalprijzen inclusief verzending. U kunt op verschillende manieren betalen. Onder andere via iDeal, creditcard, Paypal, Bancontact, bankoverschrijving of rembours. Het is tegenwoordig ook mogelijk om achteraf te betalen.

Tijdens het bestelproces wordt u gevraagd de gewenste betaalmethode te selecteren. Veiligheid staat bij het online betalen voorop, daarom maken wij gebruik van een beveiligde internetkassa en werken wij uitsluitend samen met betrouwbare betaalproviders.

iDeal, Creditcard en Bancontact
De betalingen middels iDeal, creditcard en Bancontact verlopen via Multisafepay. Multisafepay is onze betrouwbare partner voor online betalingen.

Achteraf betalen (aangeboden door Payolution)
Het achteraf betalen wordt aangeboden door de betaalprovider Payolution. Payolution neemt voor ons het risico en administatie voor het achteraf betalen uit handen

PayPal
Indien u kiest om via Paypal te betalen wordt u doorgelinkt naar Paypal om de betaling te voltooien, snel en betrouwbaar.

Bankoverschrijving
Indien u kiest voor de optie vooruitbetalen krijgt u onze bankgegevens (IBAN nummer) per e-mail toegestuurd.

Rembours
Indien u een bestelling onder rembours (betalen aan de koerier) verstuurd wilt hebben kunt u hiervoor opbellen of e-mailen. De meerprijs bedraagt 25 euro. Het maximale remboursbedrag is 500 euro, dit in verband met de veiligheid van de chauffeurs. Mocht het totaalbedrag de 475 euro + 25 euro rembourskosten overstijgen kan de optie voor het onder rembours bestellen niet worden geselecteerd tijdens het bestelproces.

Factuur

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een orderbevestiging per email. Wij zullen u vanaf het moment van bestellen constant op de hoogte houden over de status van uw bestelling. De factuur vindt u bij de afgeleverde goederen en zult u tevens digitaal ontvangen.

Wij pakken uw bestelling goed in voor een veilig vervoer. Wij maken gebruik van beschermhoezen en kartonnen dozen om de bestelling te beschermen. Een ander afleveradres of factuuradres is mogelijk en kunt u in het bestelproces eenvoudig opgeven.