Bestellen en betalen

Betalen

Onze weergegeven prijzen zijn altijd de totaalprijzen inclusief verzending. U kunt op verschillende manieren betalen. Onder andere via iDeal, creditcard, Paypal, Bancontact of bankoverschrijving. Het is tegenwoordig ook mogelijk om achteraf te betalen.

Tijdens het bestelproces wordt u gevraagd de gewenste betaalmethode te selecteren. Veiligheid staat bij het online betalen voorop, daarom maken wij gebruik van een beveiligde internetkassa en werken wij uitsluitend samen met betrouwbare betaalproviders.

iDeal, Creditcard en Bancontact
De betalingen middels iDeal, creditcard en Bancontact verlopen via Multisafepay. Multisafepay is onze betrouwbare partner voor online betalingen.

Achteraf betalen (aangeboden door Payolution)
Het achteraf betalen wordt aangeboden door de betaalprovider Payolution. Payolution neemt voor ons het risico en administratie voor het achteraf betalen uit handen

PayPal
Indien u kiest om via Paypal te betalen wordt u doorgelinkt naar Paypal om de betaling te voltooien, snel en betrouwbaar.

Bankoverschrijving
Indien u kiest voor de optie vooruitbetalen krijgt u onze bankgegevens (IBAN nummer) per e-mail toegestuurd.

Factuur

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een orderbevestiging per email. Wij zullen u vanaf het moment van bestellen op de hoogte houden over de status van uw bestelling. De factuur vindt u bij de afgeleverde goederen en zult u tevens digitaal ontvangen.

Wij pakken uw bestelling goed in voor een veilig vervoer. Wij maken gebruik van beschermhoezen en kartonnen dozen om de bestelling te beschermen. Een ander afleveradres of factuuradres is mogelijk en kunt u in het bestelproces eenvoudig opgeven.