Herroepingsrecht

Herroepingsrecht (Art. 7.46 BW))
U kunt de koopovereenkomst binnen één maand schriftelijk (bijv. brief of e-mail) of telefonisch, zonder opgaaf van redenen, herroepen.

Ravensberger Matrassen
Hoge Rijndijk 299 c
2382AP Zoeterwoude
E-Mail: info@ravensberger-matrassen.nl

Gevolgen van herroeping

In het geval van een definitieve herroeping worden de wederzijdse prestaties geretourneerd. Kunt u de artikelen, of delen hiervan, niet of enkel in verslechterde toestand retourneren, is de waardevermindering voor uw rekening. Dit geldt niet wanneer, uitsluitend na onderzoek, blijkt dat de verslechterde toestand van de goederen valt onder bijvoorbeeld onze garantie, óf wanneer blijkt dat het artikel voor de beoogde doeleinden is gebruikt, maar toch in toestand verslechterd is.

Graag organiseren wij een voor u geschikt moment, waarop de pakketdienst de artikelen bij u thuis af kan komen halen. Voor het retour zenden wordt 20 euro in rekening gebracht. Hiermee dekken wij een deel van de verzendkosten. Uiteraard kunt u de bestelling ook zelf terugsturen, in dat geval zijn de kosten voor eigen rekening.

Bij producten die op maat worden geproduceerd is herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Producten welk op maat worden geproduceerd betreft afmetingen welk niet in de webshop staan geadverteerd.

Voorbeeld 1: de Struktura-MED 60 HR koudschuim in 140 x 210 centimeter is via de website te bestellen en betreft een standaard afmeting. Op deze bestelling is het ruilen en / of retourneren mogelijk.

Voorbeeld 2: de klant ontvangt na contact een prijsopgave voor een op maat geproduceerd Struktura-MED 60 HR koudschuim matras in de afmeting 94 x 206 centimeter. Deze afmeting bieden wij niet in de webshop aan en wordt op maat geproduceerd. Dat het product op maat wordt geproduceerd wordt vooraf vanzelfsprekend duidelijk gecommuniceerd. Op deze bestelling is het ruilen en / of retourneren niet mogelijk.