Verzendkosten en verzending

Verzendmethoden

De op de website aangegeven prijs is de totaalprijs inclusief bezorging in de Benelux door DHL, DPD of Mainfreight Logistics. Tegen meerprijs is bezorging door de gespecialiseerde meubeltransporteur JP Haarlem mogelijk. 

Wij hebben alle matrassen en lattenbodems standaard op voorraad. Uw bestelling wordt na ontvangst binnen vier werkdagen verzonden vanuit ons magazijn in Espelkamp (Duitsland). De koerier doet vervolgens twee tot vier werkdagen over de bezorging. De totale levertijd is maximaal 8 werkdagen.

Een bestelling die wij normaal gesproken met DHL of DPD zouden versturen, kan tegen een meerprijs van 25 euro alsnog met Mainfreight Logistics verstuurd worden, zodat u de mogelijkheid heeft een bezorgafspraak te maken. Tegen meerprijs van 75 euro is het tevens mogelijk de bestelling door de gespecialiseerde meubeltransporteur JP Haarlem op de slaapkamer te laten bezorgen.

Werkwijzen

DHL / DPD
Welke producten worden met DHL of DPD verzonden:
- Alle HR koudschuim matrassen (behalve de Ergo-MED 70) tot en met 140 centimeter breed.
- Alle traagschuim matrassen (behalve de Ergo-Therm 23) tot en met 140 centimeter breed.
- De Öko-Tex en Natuur latex matrassen tot en met 100 centimeter breed.

De bestelling wordt tot achter de eerste voordeur of aan de traptrede bezorgd. Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u per e-mail de verzendgegevens (tracking nummer). Indien u niet thuis bent laat de koerier een briefje achter. Hierop kunt u zien wat de volgende bezorgdatum en tijdsindicatie is.

Mainfreight Logistics
Welke producten worden met Mainfreight Logistics verzonden:
- Alle Ergo-MED 70 HR koudschuim matrassen en alle HR koudschuim matrassen van 160 en 180 centimeter breed.
- Alle Ergo-Therm 23 traagschuim matrassen en alle traagschuim matrassen van 160 en 180 centimeter breed.
- Alle Ergo-Natura en Talalay latex matrassen en de 120, 140 en 160 centimeter brede Öko-Tex en Natuur latex matrassen.
- Alle lattenbodems en schotelbodems.

De bestelling wordt tot achter de eerste voordeur of aan de traptrede bezorgd. Ongeveer twee werkdagen nadat de bestelling is verzonden zal de koerier u opbellen of e-mailen om een bezorgafspraak te plannen. U heeft hierbij de keuze uit een werkdag en een dagdeel.

Houd u er alstublieft rekening mee dat één chauffeur de bestelling tot achter de eerste voordeur of aan de traptrede komt bezorgen, de chauffeurs zijn namelijk gebonden aan Arbo-wetgeving. Als de bestelling is bezorgd kunt u, gezien de afmeting en het gewicht van onze producten, de producten het beste met twee personen naar de slaapkamer tillen.

Indien u niet in staat bent een bestelling naar uw slaapkamer te tillen, en u even geen hulp heeft, is het verstandig gebruik te maken van onze Bezorgdienst Plus.

Gespecialiseerde meubeltransporteur JP Haarlem (meerprijs 75 euro) 
De bestelling wordt door twee bezorgers op de slaapkamer bezorgd en desgewenst uitgepakt en in / op bed geplaatst. U kunt hierbij kiezen voor een nauwkeurige tijdsafspraak op een voor u geschikt moment. De levertijd van de bezorging door JP Haarlem is maximaal 10 werkdagen.

Let op: in geval een product wegens de afmeting (bijvoorbeeld 140 x 200 centimeter lattenbodem) niet naar de slaapkamer getild kan worden zal de bestelling tot aan dat punt bezorgd worden. Meet derhalve voor het bestellen de mogelijkheden op, bijvoorbeeld de afmeting van het trapgat.

Betrouwbaar en veilig vervoer

Wij pakken uw product goed in voor een veilig vervoer. Matrassen en lattenbodems zijn verpakt in plastic hoezen. Voor extra bescherming worden de matrassen en lattenbodems ook verpakt in kartonnen dozen.

De matrassen verzonden met DHL en DPD worden opgerold verzonden. Uit kwaliteitsoverwegingen zullen wij onze matrassen nooit vacuüm verpakken of comprimeren. De matrassen verzonden met Mainfreight Logistics worden niet opgerold verzonden.

Als u een bestelling ontvangen heeft doet u er verstandig aan de verpakkingsmaterialen te bewaren, totdat u zeker weet dat u de bestelling houdt. In het geval u wilt ruilen of retourneren kunt u de bestelling namelijk eenvoudig weer inpakken en snel retourneren.

DHL_logo  Mainfreight home