Levering

Verzendmethoden

Als u op de productpagina de benodigde variant (breedte, lengte, hardheid, tijk) selecteert krijg u in beeld te zien wat de actuele levertijd is.

Let op: op dit moment communiceren wij langere levertijden. Klik hier voor meer informatie.

Door het aan willen bieden van de laagst mogelijke prijzen in combinatie met het versturen rechtstreeks vanaf de fabriek in Duitsland zijn wij gebonden aan bepaalde koeriers. De op de website aangegeven prijs is de totaalprijs inclusief basic levering in de Benelux door DL Services, DHL, DPD of GLS. Tijdens de check-out kunt u zien welke koerier ingeschakeld wordt voor het leveren van uw producten.

DHL, DPD en GLS leveren tot achter uw voordeur.
DL Services levert tot achter de eerste voordeur of aan de eerste traptrede.
Tegen meerprijs kan JP Haarlem worden ingeschakeld. Deze gespecialiseerde meubeltransporteur kan met twee man op de slaapkamer bezorgen.

Werkwijze koeriers

DHL / GLS
Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens. Indien u de eerste maal niet thuis bent laat de chauffeur een briefje achter, waarmee een nieuwe afspraak kan worden gemaakt. Deze partners rijden enkel op werkdagen en tijdens kantooruren.

DPD
Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens. Op de dag van bezorging kunt u op de website van DPD het tijdvenster van 1 uur nakijken waarin geleverd gaat worden. Indien u de eerste maal niet thuis bent laat de chauffeur een briefje achter, waarmee een nieuwe afspraak kan worden gemaakt. Deze partner rijdt enkel op werkdagen en tijdens kantooruren.

DL Services
Zodra de bestelling is verzonden ontvangt u een e-mail met de verzendgegevens. DL Services zal circa twee dagen later opbellen om een afspraak te maken. Deze partner rijdt enkel op werkdagen en tijdens kantooruren.

Gespecialiseerde meubeltransporteur JP Haarlem (meerprijs 75 - 125 euro) 
Indien u niet in staat bent een bestelling naar uw slaapkamer te tillen, en u even geen hulp heeft, is het verstandig gebruik te maken van de service van JP Haarlem. Bij inzet van de gespecialiseerde meubeltransporteur rekenen wij enkel de exacte kosten door welk JP Haarlem ons in rekening brengt. Helaas is de inzet van gespecialiseerde meubeltransporteurs prijzig. De bestelling wordt hierbij door één of twee bezorgers op de slaapkamer bezorgd. U kunt hierbij kiezen voor een nauwkeurige tijdsafspraak op een voor u geschikt moment (ook in het weekend). De levertijd van de bezorging door JP Haarlem is maximaal 10 werkdagen.

Als er één chauffeur kan worden ingezet is de meerprijs 75 euro. Of er één chauffeur kan worden ingezet hangt af van de type bestelling en zal vooraf contact / overleg over zijn. Bij twee chauffeurs is de meerprijs 95 euro. Deze prijzen zijn voor bezorging op de slaapkamer. Indien montage en / of het afvoeren van oude matrassen / bedbodems gewenst is kan dat tegen meerprijs.

Let op: in geval een product wegens de afmeting (bijvoorbeeld 140 x 200 centimeter lattenbodem) niet naar de slaapkamer getild kan worden zal de bestelling tot aan dat punt bezorgd worden. Meet derhalve voor het bestellen de mogelijkheden op, bijvoorbeeld de afmeting van het trapgat.

Verpakking

Verpakkingen zijn als volgt.

Lattenbodems/schotelbodems
Alle lattenbodems en schotelbodems worden gemonteerd geleverd. De producten zijn verpakt in plastic hoes en kartonnen doos. Let op: in geval u een 120 of 140 centimeter brede lattenbodem aanschaft kan het verstandig zijn te controleren of de lattenbodem of schotelbodem door een eventueel trapgat past. De vlakke uitvoering van de lattenbodems en schotelbodems is nog relatief eenvoudig te demonteren.

Ergo-Therm 23, Talalay, Ergo-Natura, Ergo-MED 70, ERGOspring 1000
Wegens de constructie van deze matrassen kunnen deze niet opgerold worden voor verzending en worden ze als geheel verzonden in plastic hoes en kartonnen doos.

Öko-Tex, Natuur, Duo-Visco
Deze matrassen kunnen wij handmatig oprollen voor verzending, omdat deze matrassen niet te dik en zeer elastisch zijn. Ze worden niet gecomprimeerd.

RAVOspring 570
De RAVOspring 570 kan door de producent (Van Landschoot, België) worden gecomprimeerd en opgerold. Het matras is na het uitpakken direct in gebruik te nemen.

Softwelle, Orthopedische, Komfort-SAN 50, Struktura-MED 60, Pro-Visco
Deze matrassen worden gecomprimeerd en opgerold verpakt. De matrassen zijn na uitpakken in principe direct in gebruik te nemen, maar het is verstandig het matras 3/4 uur te geven. De tijk kan namelijk nog ietwat gekreukt zijn, maar dat zal snel wegtrekken.

Betrouwbaar en veilig vervoer

Wij pakken uw product goed in voor een veilig vervoer. Matrassen en lattenbodems zijn verpakt in plastic hoezen. Voor extra bescherming worden de matrassen en lattenbodems ook verpakt in kartonnen dozen.

Als u een bestelling ontvangen heeft doet u er verstandig aan de verpakkingsmaterialen te bewaren, totdat u zeker weet dat u de bestelling houdt. In het geval u wilt ruilen of retourneren kunt u de bestelling namelijk eenvoudig weer inpakken en snel retourneren. De matrassen die gecomprimeerd worden zullen echter niet terug in de doos pakken. In geval van retourneren zullen wij daarbij sowieso nieuwe verpakking toesturen.