Privacyverklaring

 
1. Privacybeleid
Bij het verwerken van klantgegegevens waarborgt Ravensberger Matrassen de privacy van haar klanten en neemt zij de wet- en regelgeving in acht. Ravensberger Matrassen zal persoonsgegevens niet ter beschikking stellen aan derden. Ravensberger Matrassen is wettelijk verplicht te zorgen voor een veilige verzending, waarbij persoonsgegevens beschermd blijven. Onder deze wet- en regelgeving valt ook de non-openbaring van telefoonnummers.

U kunt op elk gewenst moment informeren naar uw opgeslagen persoonsgegevens door een e-mail te sturen naar: info@ravensberger-matrassen.nl.
2. Algemene Voorwaarden
(1) Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze online shop. In het bestelproces zijn de betalingsmethoden terug te vinden. Na het bestellen ontvangt u een orderbevestiging en informatie waarmee u te allen tijde de actuele status van uw bestelling kunt opvragen. Bij vragen of onduidelijkheden verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

(2) U ontvangt een factuur inclusief BTW. Alle prijzen zijn consumentenprijzen in Euro en zijn inclusief verzendkosten binnen Nederland en België en met de geldende omzetbelasting.

(3) De levertijden, betalingsmethoden en verzendkosten zijn terug te vinden in onze klantenservice pagina.

(4) Voor garantieclaims gelden de wettelijke regels. Het is uitgesloten dat de oorspronkelijke koper een door ons uitgegeven garantie aan derden verstrekt.

(5) Onze vestigingsplaats is 32339 Espelkamp, Duitsland.

(6) Persoonsgegevens die na een bestelling in ons systeem zijn opgeslagen, zullen niet aan onbevoegde derde partijen worden verstrekt. WIj zijn wettelijk verplicht te zorgen voor een veilige verzending, waarbij persoonsgegevens beschermd blijven. Onder deze wet- en regelgeving valt ook de non-openbaring van telefoonnummers.
3. Herroepingsrecht (Art. 7.46 BW))
U kunt de koopovereenkomst binnen één maand schriftelijk (bijv. brief of e-mail) of telefonisch, zonder opgaaf van redenen, herroepen.

Ravensberger® Matrassen
Tim Okkerman
079 - 889 55 97
E-Mail: info@ravensberger-matrassen.nl

Gevolgen van herroeping

In het geval van een definitieve herroeping worden de wederzijdse prestaties geretourneerd. Kunt u de artikelen, of delen hiervan, niet of enkel in verslechterde toestand retourneren, is de waardevermindering voor uw rekening. Dit geldt niet wanneer, uitsluitend na onderzoek, blijkt dat de verslechterde toestand van de goederen valt onder bijvoorbeeld onze garantie, óf wanneer blijkt dat het artikel voor de beoogde doeleinden is gebruikt, maar toch in toestand verslechterd is.

Graag organiseren wij een voor u geschikt moment, waarop de pakketdienst de artikelen bij u thuis af kan komen halen. Voor het retour zenden wordt 20 euro in rekening gebracht. Hiermee dekken wij een deel van de verzendkosten. Uiteraard kunt u de bestelling ook zelf terugsturen, in dat geval zijn de kosten voor eigen rekening.
4. Opmerkingen over de overeenkomst
Bij onduidelijkheden of vragen staan wij u graag te woord. Wij zijn beschikbaar op het telefoonnummer 079 - 889 55 97.

Met vriendelijke groet,
Ravensberger® Matrassen
Privacybeleid voor aankoop op rekening