Onze gegevens


Sinds 2004 fabriceert Ravensberger Matrassen in Espelkamp (Duitsland) matrassen en lattenbodems. Espelkamp ligt ongeveer 130 kilometer over de Nederlandse grens ter hoogte van Enschede.

Sinds juni 2012 zijn wij naar Nederland en België uitgebreid en is onze Nederlandstalige website online. Door onze matrassen zelf te fabriceren en direct via het internet te verkopen zijn wij in staat een ongeëvenaarde prijs / kwaliteit verhouding te bieden. Ons volgende doel is de eerste Nederlandse showroom te openen.

Tim Okkerman is onze contactpersoon voor de Benelux. Hij is werkzaam vanuit Zoetermeer en is bereikbaar op telefoonnummer +31 (0) 79 - 889 55 97 en via e-mail adres info@ravensberger-matrassen.nl.

Nederlandse Showroom  
Ravensberger Matrassen
Hoge Rijndijk 299 c
2382AP Zoeterwoude
Nederland

Tel.: +31 79 889 55 97
E-Mail: info@ravensberger-matrassen.nl
 


 
Hoofdkantoor Duitsland  
Ravensberger Matratzen GmbH
Rudolf-Diesel-Straße 3
D-32339 Espelkamp

Handelsregister: HRB 7941
Registergericht: Bad Oeynhausen
Umsatzsteurer-ID: DE 235018944
 
 
 

 
Webdesign  

© 2012 Ravensberger Matratzen GmbH

Grafisch: 
Gödecke+Gut - Berlin

Technisch:
Samuel Talleux Internet Projects - Berlin

Alle teksten op deze website zijn eigendom van Tim Okkerman. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.

 

Wij distantiëren ons van de inhoud van andere, op deze website gelinkte, websites. De Ravensberger Matratzen GmbH heeft geen invloed op de inhoud en vormgeving van deze websites. 
Het gebruik van links naar sites buiten ravensberger-matrassen.nl is op eigen verantwoordelijkheid. 
Alle merken en geregistreerde merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. 
De software waarmee de website is gemaakt, grafische elementen, foto's en teksten vallen onder de licentie van Ravensberger Matratzen GmbH. 
Bildquellen: istockphoto.com // sxc.hu // photocase.com