Onze gegevens


 
Sinds 2004 produceert Ravensberger Matrassen in Espelkamp (Duitsland) matrassen en lattenbodems. Sinds juni 2012 zijn wij naar Nederland en België uitgebreid en is onze Nederlandstalige website online. De eerste Nederlandse showroom is in 2017 geopend. Door onze matrassen zelf te fabriceren en direct via het internet te verkopen zijn wij in staat een ongeëvenaarde prijs / kwaliteit verhouding te bieden.

Showroom in Zoeterwoude Kantoor
Ravensberger Matrassen
Hoge Rijndijk 299 c
2382AP Zoeterwoude
Nederland

Klik hier voor de actuele openingstijden en adresgegevens
Ravensberger Matrassen
E-Mail: info@ravensberger-matrassen.nl

Wij streven ernaar alle e-mails dezelfde dag uitgebreid te beantwoorden

BTW-nummer: NL823715267B01
Hoofdkantoor Duitsland  

RAVENSBERGER Matratzen GmbH
Hinterm Schloß 15
D-32549 Bad Oeynhausen

Vertegenwoordigd door:
Kai Mitterlechner

Handelsregister: HRB 7941
Registergericht: Bad Oeynhausen
Umsatzsteurer-ID: DE 235018944
WEEE-Reg.Nr.: DE 28770691

 
 
 

 
Webdesign Auteursrecht / agent

© 2012 Ravensberger Matratzen GmbH


Alle teksten op deze website zijn eigendom van TDOkkerman. Deze mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur. Verantwoordelijk voor de verwerking van alle bestellingen van Ravensberger Matratzen GmbH producten in de Benelux is TDOkkerman.

De Europese Commissie heeft met ingang van 15.02.2016 een platform voor onlinegeschillenbeslechting (OS) opgezet. Dit platform is te bereiken op de volgende URL: https://webgate.ec.europa.eu/odr

Opmerking volgens § 36 VSBG: Ravensberger Matratzen GmbH neemt niet deel aan een procedure voor geschillenbeslechting voor de arbitragecommissies voor consumenten.

Wij distantiëren ons van de inhoud van andere, op deze website gelinkte, websites. De Ravensberger Matratzen GmbH heeft geen invloed op de inhoud en vormgeving van deze websites. Het gebruik van links naar sites buiten ravensberger-matrassen.nl is op eigen verantwoordelijkheid. Alle merken en geregistreerde merken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. 

De software waarmee de website is gemaakt, grafische elementen, foto's en teksten vallen onder de licentie van Ravensberger Matratzen GmbH. Bildquellen: istockphoto.com // sxc.hu // photocase.com