Massief metaalvrije houten bedden


 

Het bedframe is het dragende element voor het gehele slaapsysteem. Het bed verwerkt uw lichaamsbewegingen, dit mag natuurlijk geen geluid maken. Verder is het belangrijk dat een bed duurzaam is.

Wij bieden massief beukenhouten bedden. Hierdoor is het mogelijk via ons uw gehele slaapoplossing te bestellen.

Wij vervaardigen metaalvrije massief beukenhouten bedden. Handwerk en een duurzame kwaliteit kenmerken deze prachtige bedden. Wij maken alleen gebruik van de beste massieve houtsoorten zoals beuken, eiken, esdoorn, kersenhout, taxushout en notenhout. U kunt kiezen uit zes kleuren waarmee het natuurlijke hout met handwas olie wordt afgewerkt.

Het vakmanschap van een timmerman, de kwaliteit van de bedconstructie en het tijdloze design zijn eigenschappen van onze bedden.

De bedden worden in Thüringen (Duitsland) handgemaakt. Thüringen staat bekend om zijn jarenlange traditie in houtwerken. De massief houten bedden zijn van PEFC-gecertificeerd (keurmerk voor hout en papier) hout gemaakt. Het PEFC keurmerk geeft de beste garantie op duurzaam bosbeheer. Het stelt vergaande eisen aan het bosbeheer, besteden aandacht aan zowel natuur als sociale omstandigheden en controleren op het juiste gebruik van de keurmerkcertificaten.

Wij zullen de massief houten bedden spoedig aan deze webshop toevoegen.

Metaalvrije massief houten bedden