Massief metaalvrije houten bedden


 

Het bedframe is het dragende element voor het gehele slaapsysteem. Het bed verwerkt uw lichaamsbewegingen, dit mag natuurlijk geen geluid maken. Verder is het belangrijk dat een bed duurzaam is. Massief houten bedden zijn de oplossing.

Wij zijn gespecialiseerd in matrassen en lattenbodems. Bedden is een andere tak van sport. Vandaar dat wij samenwerken met https://www.mw-werksverkauf.de/. De bedden op de Weissensee site zijn tegen dezelfde prijzen direct bij ons te bestellen, zodat u een gehele slaapcombinatie kunt aanschaffen. Op de site kunt u alle modellen, houtsoorten, hoogtes en andere specificaties van Weissensee bekijken.

Weissensee vervaardigt massief beukenhouten bedden. Handwerk en een duurzame kwaliteit kenmerken deze prachtige bedden. U kunt kiezen uit meerdere houtsoorten en kleuren waarmee het natuurlijke hout met handwas olie wordt afgewerkt.

Het vakmanschap van een timmerman, de kwaliteit van de bedconstructie en het tijdloze design zijn eigenschappen van deze bedden.

De bedden worden in Thüringen (Duitsland) handgemaakt. Thüringen staat bekend om zijn jarenlange traditie in houtwerken. De massief houten bedden zijn van PEFC-gecertificeerd (keurmerk voor hout en papier) hout gemaakt. Het PEFC keurmerk geeft de beste garantie op duurzaam bosbeheer. Het stelt vergaande eisen aan het bosbeheer, besteden aandacht aan zowel natuur als sociale omstandigheden en controleren op het juiste gebruik van de keurmerkcertificaten.