De 100 meest recente beoordelingen van: GEL TOPPER

eKomi zertifizierte Bewertung

7 apr. 2020

eKomi zertifizierte Bewertung

Super Qualität, weich und anschmiegsam. Habe jetzt deutlich weniger Rückenbeschwerden am Morgen

eKomi zertifizierte Bewertung

9 mrt. 2020

eKomi zertifizierte Bewertung

einfach Klasse

eKomi zertifizierte Bewertung

14 jan. 2020

eKomi zertifizierte Bewertung

Wir haben den Topper auf unser Boxspringbett gekauft und schlafen seitdem wie im 7. Himmel, wachen ohne Rückenschmerzen auf. Absolut empfehlenswert!

eKomi zertifizierte Bewertung

8 jan. 2020

eKomi zertifizierte Bewertung

Private Nutzung.
Für jeden geeignet.
Besonders aber wer Rücken problemlos hat.

eKomi zertifizierte Bewertung

6 dec. 2019

eKomi zertifizierte Bewertung

superb!!!

eKomi zertifizierte Bewertung

10 nov. 2019

eKomi zertifizierte Bewertung

Gute Qualität.

eKomi zertifizierte Bewertung

5 nov. 2019

eKomi zertifizierte Bewertung

Der Topper erhöht außerordentlich den Liegekomfort auf einer ordentlichen, aber etwas zu harten Matratze. In der Kombination ein voll zufriedenstellendes Ergebnis.

eKomi zertifizierte Bewertung

28 okt. 2019

eKomi zertifizierte Bewertung

Genauso wie beschrieben.

eKomi zertifizierte Bewertung

27 aug. 2019

eKomi zertifizierte Bewertung

Gute Qualität bewährt im täglichen Einsatz, passt sich sehr gut der Körperform an. Ich kann das Produkt mit gutem Gewissen weiterempfehlen.

eKomi zertifizierte Bewertung

12 aug. 2019

eKomi zertifizierte Bewertung

Obwohl die Matratze nur 9cm dick ist, hat diese eine sehr gute Liegenqualität. Man liegt auf Wolke sieben.

Array ( [average] => 10 [count] => 10 [pointCount] => Array ( [0] => Array ( [total] => 10 [points] => 5 ) ) [attributes] => Array ( ) ) 1
Array ( [average] => 10 [count] => 10 [pointCount] => Array ( [0] => Array ( [total] => 10 [points] => 5 ) ) [attributes] => Array ( ) ) 1
(10)

Gel topper

Gel schuim topdekmatras

80

200

Aantal
179 € Inclusief btw.

geleverd in 1 tot 4 weken
194 - 437 - 437.8865
437.8865

Omschrijving

GEL schuim is een nieuw type schuim. HR koudschuim en traagschuim, beide polyurethaan, zijn de meeste mensen wel bekend. De laboranten kunnen spelen met de instellingen en hebben geprobeerd de goede klimaateigenschappen en het directere reageren van HR koudschuim te combineren met de nauwkeurige ondersteuning van traagschuim. En dat is gelukt!

Het GEL schuim heeft niet het 'massieve traagschuim gevoel', maar veert en deint ook zeker niet zo snel als een HR koudschuim. Het vormt zich zeer nauwkeurig naar het lichaam, en zorgt daarbij voor een zeer goede warmteregulatie en snelle vochtafvoer.

De tijk ondersteund de goede warmteregulatie met een hoog katoenaandeel. De tijk is in twee delen af te ritsen en wasbaar op 60 graden. Op die temperatuur overleefd huisstofmijt niet.

Het gel is geschuimd geproduceerd en heeft een SG 50. SG staat voor soortelijk gewicht, dit is het aantal kilogram materiaal wat per kubieke meter (kg/m3) in het matras is verwerkt. Hoe hoger het soortelijk gewicht des te beter is de puntelasticiteit en duurzaamheid.

Een topdekmatras kan alleen werken als de onderliggende matrassen geen kuilvorming hebben of niet te zacht zijn. Een topdekmatras kan een te zacht matras of kuilvorming niet wegwerken. Indien uw matras in correcte staat verkeerd kan het topdekmatras de huidige situatie aanzienlijk verbeteren.

z

Overzicht

  • Totale dikte 9 cm (kern 7 cm)
  • Hardheid H 2/3 (Medium/Firm)
  • 7 cm SG 50 GEL schuim
  • Geschuimd geproduceerd - Made in Germany

Het Standard 100 by OEKO TEX® certificaat 04.0.7203 Klasse I waarborgt de humane en ecologische kwaliteit (getest op schadelijke stoffen) van grondstof tot eindproduct

Die LGA-Zertifizierung 3109371 gewährleistet die dauerhafte Qualität und die gesundheitliche Unbedenklichkeit und Umweltverträglichkeit

De TÜV certificatie 04 100 980 150 is een gestandaardiseerde methode van certificering om de kwaliteit en de veiligheid van de producten te waarborgen

Specificaties

» GEL topdekmatras

 • Made in Germany
 • Gecertificeerde productkwaliteit
 • Drukverlagend GEL
 • Soortelijk gewicht van SG 50 in de hardheid H 2/3

» Constructie

 • 7 cm SG 50 GEL schuim
 • Hardheid H 2 / 3 (Medium/Firm)
 • Totale dike met tijk is 9 cm
 • Zeer puntelastisch

» Klimaateigenschappen

 • Geschuimd geproduceerd
 • Opencellig SG 50 schuim
 • Uitstekende vochtafvoer
 • Goede warmteregulatie

» Tijk (matrashoes)

 • Katoenen-dubbeldoek
 • 4-zijdig afritsbaar en wasbaar op 60 graden
 • Geschikt voor mensen met allergieën

» Certificering en veiligheid

 • LGA certificatie - getest op schadelijke stoffen
 • Allergievrij volgens Öko-Tex klasse 1
 • TÜV ISO 9001 certificatie
 • Made in Germany
10 jaar garantie op het matras
5 jaar garantie op de tijk
klik voor meer informatie: garantie
Wij zijn getoetst door kredietbeoordelaar Creditreform (Crefonummer 4170235065) en zijn trots te behoren tot de 1,7% Duitse ondernemingen met een uitstekende kredietwaardigheidsscore.
Klimaateigenschappen

Klimaateigenschappen

Vochtafvoer en warmteregulatie

Het GEL is van geschuimde kwaliteit. Door jarenlange ervaring, gebruik van de beste grondstoffen, toegang tot de meest moderne productiefaciliteiten en met behulp van de meest bedreven laboranten is een zeer opencellig schuim ontwikkeld.

GEL is een materiaal dat deels op basis van lichaamswarmte en deels op basis van lichaamsdruk werkt. Het materiaal ligt wat stabieler dan een HR koudschuim, maar niet zo massief als een traagschuim. Als u het sneller warm heeft zijn ons GEL en natuurlatex topdekmatras prima inzetbaar.

De tijk (matrashoes) is een belangrijk onderdeel van het matras. Het moet net als het traagschuim zorgen voor een snelle vochtafvoer en goede warmteregulatie. Wij kunnen het matras voorzien van de katoenen-dubbeldoek tijk. De tijken zijn volledig afritsbaar in twee delen middels de 4-zijdige rits en wasbaar op 60 graden.

Ligcomfort

Veiligheid

Vervaardiging

Ons GEL topdekmatras wordt bij een breedte van 180 x 200 cm uit één stuk vervaardigd. Dit betekent dat het matras niet aan elkaar wordt gelijmd. Op dit moment produceren wij het topdekmatras tot 200 centimeter. In de toekomst hopen wij langere afmetingen aan ons assortiment toe te voegen.

De Thermo-Lux 80 heeft Öko-Tex Klasse 1 en LGA certificatie.

Het matras is geurloos en bijzonder geschikt voor mensen met allergieën, omdat ze stof- en bacterievrij zijn.

Gesundheit

Certificaten

Medische tests

De GEL topdekmatrassen zijn antiallergisch, CFK-vrij en getest op schadelijke stoffen volgens Öko Tex Standard 100 klasse 1 (testnummer 04.0.7203). Klasse 1 betekent dat het matras ook geschikt is voor baby's.

Verder heeft het matras LGA certificatie (testnummer 3109371). Dit betekent dat het matras getest is op schadelijke stoffen en aan strikte eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu voldoet.

Productie

Een hoog soortelijk gewicht en de juiste hardheid zijn twee belangrijke aspecten. Daarnaast worden de eigenschappen van GEL mede bepaald door de inrichting van het productieproces, de kwaliteit van de grondstoffen en de vermenging hiervan. De 'recepten' voor het maken van GEL zijn zeer belangrijk en meestal fabrieksgeheim. De minste afwijking of vergetelheid kan ervoor zorgen dat alle kwaliteit van het schuim verloren gaat.

Ons GEL topdekmatras word geproduceerd door CT Formpolster. Met deze schuimproducent in Duitsland werken wij al jarenlang succesvol samen.

Foto: CT Formpolster GmbH

Frank Bollhorst

Wij voeren in ons assortiment drie topdekmatrassen. Namelijk een topdekmatras van GEL, traagschuim en natuurlatex. GEL en natuurlatex zijn het sterkst op gebied van warmteregulatie. GEL en traagschuim zijn sneller in de vochtafvoer. Wat betreft elasticiteit zijn de traagschuim en natuurlatex het beste.

Frank Bollhorst
Productspecialist – Ravensberger Matrassen

Hardheid berekenen

Venster sluiten

GEWICHT: traagschuim topdekmatras (SG 80)  - 100 x 200 cm: 13,5 kg

Wilt u een uitgebreid advies?
Klik hier en vul onze vragenlijst in!

Hardheid berekenen

GEWICHT: traagschuim topdekmatras (SG 80)  - 100 x 200 cm: 13,5 kg

De juiste hardheid

Als men slaapt moet het lichaam zich herstellen: tussenwervelschijven moeten zich opladen en voedingsstoffen moeten door het lichaam vervoerd worden. Het lichaam komt hier pas aan toe als de wervelkolom juist wordt uitgelijnd en de druk op het lichaam zo laag mogelijk is. Hierdoor kunnen de spieren zich namelijk ontspannen en kan de bloedvoorziening goed verlopen.

Het gebruik van de juiste hardheid is één van de belangrijkste factoren. De juiste hardheid hangt voornamelijk af van uw lichaamsgewicht en lichaamslengte. Echter spelen voorkeur, slaaphouding, lichaamsbouw, bedbodem, eventuele lichaamsklachten en hetgeen u gewend bent ook een rol.

Voor een uitgebreid advies kunt u het beste de vragenlijst invullen, zodat wij u zo volledig mogelijk kunnen adviseren:klik hier

 

Interessant in combinatie met Gel topper

Meer over het bestelproces

Verzending

Door het aan willen bieden van de laagst mogelijke prijzen in combinatie met het snel versturen rechtstreeks vanaf de fabriek in Duitsland zijn wij gebonden aan bepaalde koeriers.

De op de website aangegeven prijs is de totaalprijs inclusief basic levering in de Benelux door DL Services, DHL en DPD.

Tijdens de check-out kunt u zien welke koerier ingeschakeld wordt voor het leveren van uw producten.

Tegen meerprijs is het mogelijk de bestelling door een gespecialiseerde meubeltransporteur op de slaapkamer te laten bezorgen.

Meer over bezorging en verzendkosten

Proefslapen

Het lichaam zal enkele nachten moeten wennen aan een nieuw matras en / of lattenbodem.

Wij werken met 30 dagen proefslapen. Mocht de situatie niet geschikt zijn is het ruilen of retourneren mogelijk.

Wij vragen een bijdrage van 20 euro, in het geval van ruilen of retourneren, om een gedeelte van de verzendkosten te dekken.

In geval een situatie niet geschikt is kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen adviseren.

Meer over proefslapen

Garantie

Onze fabrieksgarantie:

Matrassen: 10 jaar
Tijk: 5 jaar
Lattenbodems: 10 jaar
Beddengoed: 3 jaar

Let op: sommige van onze matrassen zijn op iedere bedbodem inzetbaar, terwijl sommige modellen enkel op goed verende lattenbodems/schotelbodems inzetbaar zijn. Raadpleeg ons voor advies, zodat u een juiste combinatie maakt.

Meer over garantie

 • Gratis geleverd in de Benelux
 • 30 dagen proefslapen
 • Online bestelling op factuur