Zoeterwoude / NL

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag | 10:00 - 17:00

Hoge Rijndijk 299c
2382AP Zoeterwoude-Rijndijk

Zaterdag / zondag
Momenteel zijn we wegens capaciteitsgebrek in het weekend gesloten. Zodra we een bekwame adviseur/adviseuse hebben kunnen vinden zullen we op zaterdag en / of zondag de deuren weer openen. Onze excuses voor het ongemak.

Vragenlijst / proefslapen
Geen mogelijkheid om langs te komen? Voor advies kunt u de vragenlijst invullen of een adviseur laten terugbellen. Online bestellingen kunt u 30 dagen thuis uitproberen.

Wij hebben een goede track record met het online adviseren van het juiste matras, vanwege jarenlange ervaring met onze producten en de statistieken van het proefslapen.

Afmetingen
We voeren de meeste van onze matrassen enkel in (de in Duitsland standaard) 200 centimeter lengte. Een beperkt aantal producten (HR koudschuim matrassen + MediMed lattenbodem) voeren we ook in 210/220 centimeter.

Voorraad showroom
Wij hebben geen voorraad in de showroom. In de showroom hebben wij alle matrassen (iedere hardheid) in 80x200 centimeter, lattenbodems en kussens liggen om uit te proberen. Let op: enkel het babymatras hebben we niet in de showroom om te testen.